Rólunk mondták

Édesanyám évek óta daganatos betegségben szenvedett. Sokat küzdött, hogy emberhez méltó életet tudjon élni betegsége ellenére is. Ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy segítettek neki, hogy ne kelljen kórházba mennie, hogy az utolsó heteit szerettei közt az otthonában élhesse meg. Ez nem sikerült volna, ha nincs az Önök nagyszerű csapata.  Köszönöm Erzsikének a nővérnek aki minden nap rendületlenül segített édesanyám ápolásában, gondozásában aki lelkileg engem is nagy mértékben támogatott mikor kételyeim támadtak afelől, hogy biztos jól csinálok-e mindent. Köszönöm a doktornőnek és asszisztensének, hogy mindent elkövettek  és lehetővé tették édesanyám számára, hogy minél könnyebben viselje ennek a fájdalmas betegségnek az utolsó heteit.Szerencsésnek érzem magam, hogy ennek a jól működő és csodálatos csapatnak köszönhetően az utolsó pillanatig foghattam édesanyám kezét.

Nyitrainé C. Zsuzsanna

hozzátartozó

A Banai és Társa otthonápolási szolgáltatót és benne Geyerhosz Marika szakápolót körülbelül két éve ismertem meg a feleségem ápolása révén. Váratlanul kedves volt és pontosan jelent meg a megbeszélt időben. Mindig kedves és rugalmas, ha kértem, hogy más időpontban jöjjön, mert szemészetre vagy más elfoglaltság miatt dolgunk volt, mindig kedvesen és nem törődve a hétvégével vasárnap is jött, ha megkértem. Feleségemnek az otthonápolási ellátási forma nagyon tetszik, mert az otthon kényelmében kaphatja meg a létszükségletéhez szükséges infúziókat. Nagyon meg vagyok vele elégedve a szolgáltató dolgozóival, Marikával úgy mint Besze Erzsikével, aki helyenként helyettesített.

Karvai Sándor

hozzátartozó

Hosszú évek óta állunk kapcsolatban a Banai és Társa otthonápolási szolgálattal. A rájuk bízott betegeket mindig lelkiismeretesen, becsületesen, a legjobb szakmai tudásuk szerint látják el. Megnyugtató számomra, hogy az ilyen nehéz helyzetekben is van kire támaszkodni.Az ápoltaktól és családtagjaiktól minden esetben pozitív visszajelzés érkezett nem csak mentálisan, hanem lelkiekben is komoly támogatást nyújtanak a bajban lévő betegeknek és családtagjaiknak is.

Dr. Horváth Ildikó

családorvos

Köszönetet szeretnék mondani az elmút évekért, amit a betegeinkért tettek. Segítségetek nélkül nem tudnám ellátni a munkám. Köszönöm, hogy mindí, minden helyzetben megpróbáltok segíteni és utolérhetőek vagytok.”Jó egészséget, türelmet, köszönettel:

Dr. Gulyás Andrea

családorvos